Dekking

google_pixel_xlDe smartphone verzekering dekt de schade aan de smartphone van buitenaf. Dit betekent dat vrijwel alle kosten door plotselinge schade vergoed worden zoals een gebroken display maar ook schade door vallen of stoten van de telefoon. De dekking van de smartphone verzekering verschilt per verzekeraar. Veel van de verzekeraars dekken ook de schade door water. Het is echter afhankelijk van de verzekeraar of dit standaard gedekt wordt of als module wordt aangeboden. Dit geldt ook voor verlies en diefstal van de smartphone.

Voorwaarden

De voorwaarden van smartphone verzekeringen zijn nooit hetzelfde. Alle verzekeraars hebben eigen voorwaarden die vaak afwijken van de voorwaarden van andere verzekeraars. Het is belangrijk dat je een smartphone verzekering uitkiest die past bij je behoeften. In de voorwaarden van de verzekering is te lezen wat precies onder dekking valt. Bekijk de voorwaarden of het volgende gedekt is:

  • Vervanging van het toestel in geval van diefstal
  • Vergoeding voor ongeautoriseerde gesprekken
  • Wereldwijde dekking
  • Schade
  • Mechanische problemen
  • Kwijtraken van het toestel

Tip

Als je besluit om een smartphone verzekering te nemen bekijk dan goed wat de dekking is van de verzekering. Leg de verzekeringsvoorwaarden naast elkaar en bekijk wat de verschillen zijn. Vergeet ook niet dat er andere manieren zijn om de smartphone te beschermen. Denk hierbij aan een smartphone case of hoesje en een screenprotector. Het risico op schade aan de smartphone neemt hierdoor sterk af. Het risico op diefstal en verlies blijft dan echter ongewijzigd. Neem dit mee in je keuze of een smartphone verzekering geschikt voor je is of niet.

nowinsure

Telefoon verzekeren

Loop je niet graag risico? Neem dan een smartphone verzekering. Verzeker schade en/of diefstal van je smartphone zodat je met een gerust gevoel de smartphone kunt gebruiken.

Kies het merk: