Apple

Alle 7 resultaten
Toon:
25
  Alle 7 resultaten
  Toon:
  25

   iPhone verzekering

   Apple is de technologiegigant dat opgericht is vanuit een garage in 1976. Met een aanvankelijke start op het gebied van desktop computers is het nu uitgegroeid tot een volwaardige producent van allerlei elektronische consumentenproducten. Met Steve Jobs aan het hoofd heeft Apple binnen korte tijd de wereld verovert. De producent van formaat heeft in 2007 de eerste iPhone op de markt gebracht; de allereerste smartphone met een groot display zoals we dat nu kennen. De Apple smartphone staat bekend om de innovatieve functies, het premium design maar ook om de hoge prijs van de producten. Door de hoge waarde van de Apple toestellen zoeken veel mensen naar een oplossing om de risico’s te dekken. Dit kan gelukkig in de vorm van een iPhone verzekering.

   AppleCare+

   AppleCare+ is een verzekering voor de iPhone waarmee je verzekerd bent tegen bepaalde reparaties en heb je twee jaar lang recht op deskundige ondersteuning per telefoon. Tijdens de looptijd van de iPhone verzekering ben je gedekt voor maximaal twee schadevoorvallen die veroorzaakt worden door een ongelukje. Dit betekent niet dat alles vergoed wordt. Er is sprake van een eigen risico van € 29 bij displayschade en € 99 bij alle andere vormen van schade aan de iPhone. De verzekering die Apple aan klanten biedt is een aanvulling op de garantie die volgens het wettelijk recht geldt. AppleCare+ biedt geen dekking tegen diefstal of verlies van de smartphone en ook worden storingen en mechanische gebreken niet door deze verzekering vergoed. De betaling van de premie vindt ineens plaats en niet per maand.

   iPhone verzekeren

   De verzekering voor de iPhone is niet alleen bij Apple zelf verkrijgbaar maar ook bij een select aantal verzekeraars. Bij deze verzekeraars is het normaal dat de premie per maand betaald wordt maar het is ook mogelijk om de premie ineens te voldoen. De meeste verzekeringen voor de iPhone bieden ook een dekking voor diefstal van de smartphone waar de AppleCare+ verzekering dit niet dekt. De iPhone verzekering is bij verschillende verzekeraars verkrijgbaar. Kies je iPhone model op deze pagina en vervolgens worden de beschikbare verzekeraars getoond.