Wiko

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wiko verzekering

Wiko is de “new kid on the block” met een indrukwekkende reeks smartphones die niet alleen betaalbaar zijn maar ook beschikken over uitstekende onderdelen. Wiko is een Frans bedrijf dat in 2011 is opgericht. Het bedrijf is voor een groot deel in handen van het Chinese Tinno. De smartphones van Wiko worden aangepast aan de Franse markt, in Frankrijk zijn de smartphones dan ook enorm populair. Wiko werd in korte tijd in Frankrijk erg populair, het bedrijf is pas in 2014 internationaal gegaan. De smartphones van Wiko hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en er worden diverse toestellen aangeboden. Bijna alle smartphones van Wiko beschikken over de Dual-sim technologie waardoor er twee simkaarten in het toestel kunnen. Dit maakt het toestel zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt.

Wiko telefoons

Wiko heeft al vele smartphones uitgebracht en verdeelt de toestellen onder in drie categorieën. Zo is er de Performance & Design categorie waarin smartphones een prachtig design hebben waarbij dit wordt gecombineerd met technische hoogstand. De Wiko Highway 4G valt in deze categorie. Dan is er nog de categorie Useful & Trendy waarbinnen de Wiko Ridge Fab 4G valt. Dit toestel is veelzijdig en beschikt over een 5,5-inch display. Als laatste is er de Easy & Fun categorie met kleurrijke, kleinere smartphones geschikt voor het dagelijks gebruik. De Wiko Rainbow en Wiko Jimmy vallen binnen deze categorie. De mobiele toestellen van Wiko draaien op Googles besturingssysteem Android. Het besturingssysteem heeft tal van mogelijkheden en werkt zeer gebruiksvriendelijk. Met de Wiko smartphone kan gebruik worden gemaakt van de Google Play Store voor het downloaden van diverse applicaties.

Wiko smartphone verzekeren

Als je een Wiko telefoon gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat je geconfronteerd wordt met hoge kosten voor reparatie of diefstal van de telefoon. Met een verzekering kun je deze risico’s dekken. Voor alle Wiko modellen is een verzekering beschikbaar. Je kunt zelf bepalen voor welke risico’s je het toestel wilt beschermen. Zo is het mogelijk om de telefoon alleen tegen ongelukjes te dekken maar diefstal en verlies kan ook. Kies je Wiko model op deze pagina en vervolgens worden de beschikbare verzekeraars weergegeven.