Kostbaarheden buitenshuisverzekering

De smartphone, tablet, smartwatch en andere audiovisuele apparaten worden in bepaalde gevallen door de inboedelverzekering gedekt. Een inboedelverzekering is bedoeld door de apparaten in huis. Schade die buitenshuis veroorzaakt aan de gedekte apparaten valt hier niet onder. De kostbaarheden buitenshuis­verzekering is een verzekering die gezien kan worden als een uitgebreide dekking van de inboedelverzekering. De buitenshuis­verzekering voor kostbaarheden vergoedt de schade aan bepaalde apparaten en andere dure spullen dat buitenshuis veroorzaakt wordt. Met deze verzekering is het niet nodig om een aparte telefoonverzekering af te sluiten. Met een uitgebreide inboedelverzekering is de smartphone gedekt door deze verzekering en buitenshuis door de kostbaarheden buitenshuis­verzekering.

Wat dekt de kostbaarheden buitenshuisverzekering?

De kostbaarheden buitenshuisverzekering wordt op dit moment alleen door Centraal Beheer aangeboden. Deze verzekering betaalt maximaal € 1.000,- per gebeurtenis voor de schade aan:

  • Computerapparatuur
  • Laptops
  • Tablets
  • Smartphones en andere mobiele telefoons
  • Mobiele telefoons

De voorwerpen die je leent van iemand zijn ook verzekerd net als je eigen voorwerpen. De verzekering dekt niet alleen de schade die van de verzekerde maar voor het gehele gezin. Hiernaast heeft de verzekering een wereldwijde dekking waardoor de apparaten zelfs op vakantie nog gedekt zijn. Er is geen sprake van een opzegtermijn en de verzekering is op ieder moment op te zeggen.

nowinsure

Telefoon verzekeren

Loop je niet graag risico? Neem dan een smartphone verzekering. Verzeker schade en/of diefstal van je smartphone zodat je met een gerust gevoel de smartphone kunt gebruiken.

Kies het merk: