Looptijd telefoonverzekering: voor welke periode is je toestel verzekerd?

Looptijd telefoonverzekering: voor welke periode is je toestel verzekerd?

  • 10 aug 0

Telefoonverzekeringen, je hebt ze in alle vormen en maten. Vooral de looptijd kan nog weleens verschillen van elkaar. Wanneer je een telefoonverzekering met een lange looptijd neemt, kun je nog weleens wat goedkoper uit zijn, maar is dat echt zo?

Hoelang doe je met een telefoon?

Voor hoelang wil je je telefoon graag verzekeren? Voor een half jaar? Een jaar of misschien wel 2 jaar? Lastige vragen als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht. Ten eerste is het handig om je af te vragen hoelang jij van je telefoon wilt genieten. Ben je echt zuinig met je spullen, dan kun je wel 3 jaar met een telefoon doen. Ben je minder zuinig, laat je hem vaak vallen, vind je alle telefoonhoesjes lelijk of laat je je telefoon vaak slingeren? Weet dan dat je telefoon niet het eeuwige leven zal hebben.

Welke looptijd kies je?

Het ligt er niet alleen aan, hoelang je van je telefoon wilt genieten. Het is ook belangrijk om te bedenken wat je voor een verzekering wilt betalen. Een verzekering is zo geregeld en je neigt misschien naar de goedkoopste verzekering. Goedkoop is soms echter duurkoop. Je zit soms langer aan je telefoonverzekering vast dan je eigenlijk wilt. Dan kun je nog per maand minder betalen, maar als je een verzekering betaald voor een telefoon die je niet meer gebruikt, dan is het zeker weggegooid geld. Wees verstandig en kijk eerst welke verzekeraars wij aanraden op deze website.

In de winkel of online

Waar kies jij je telefoonverzekering met de beste looptijd? Wanneer je zeker wilt zijn van je zaak dan kijk je online. Je kunt dan rustig op je gemak kijken wat het aanbod is, en wat voor regels je kunt verwachten. Ook kun je gelijk voor je toekomstige telefoon de reviews nakijken, zodat je ook een inschatting kan maken hoelang je met een telefoon kunt doen. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Ook sta je in de winkel een stuk steviger in je schoenen. Je doorziet de verkooptrucs van de verkoper beter en je weet wat je wel en niet wilt. Verdiep je ook goed in alle voorwaarden, want hoe kort of hoelang je er ook aan vast zit, vastzitten aan de verkeerde looptijd of de verkeerde verzekering is nooit leuk.


Leave A Comment


nowinsure

Telefoon verzekeren

Loop je niet graag risico? Neem dan een smartphone verzekering. Verzeker schade en/of diefstal van je smartphone zodat je met een gerust gevoel de smartphone kunt gebruiken.

Kies het merk: