Maandelijks opzegbare telefoonverzekering?

Maandelijks opzegbare telefoonverzekering?

  • 08 okt 0

Wil je graag een telefoonverzekering zonder al te veel gedoe, die je gewoon stop kunt zetten wanneer jij wilt? Wil je niet meer betalen voor je verzekering als je een nieuwe telefoon kiest? Kies dan voor een maandelijks opzegbare telefoonverzekering.

Hoe werkt dat?

Een maandelijks opzegbare telefoonverzekering, de naam zegt het eigenlijk al, je kunt deze verzekering maandelijks opzeggen. Dit heeft als voordeel, dat je nooit te lang voor je telefoonverzekering betaalt. Er zijn namelijk verzekeringen waarbij je er een jaar aan vast zit, of zelfs twee jaar. Dat is vervelend als je de kosten niet meer kunt betalen of je van telefoon wisselt. Wees verstandig en bekijk goed wat de looptijd van de verzekering is.

Waar vindt je zo’n verzekering

Er zijn verschillende verzekeraars die dit aanbieden. Bij sommige verzekeraars kun je zelfs dagelijks opzeggen. Het is erg belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken welke verzekeraars dit aanbieden. Je kunt dit vaak ook in de voorwaarden doorlezen. Let wel goed op de kleine letters. Sommige verzekeraars gooien de premie omhoog of hebben allemaal nare regeltjes bedacht, omdat ze liever niet willen dat jij opzegt. Trap hier nooit in en ga ook niet over 1 nacht ijs als je op zoek gaat naar een telefoonverzekering. Als de verkoper in de winkel je een verzekering wil aansmeren, trap er dan niet in. Vertel hem vriendelijk dat je er graag nog even over nadenkt zodat je online de voorwaarden kunt bekijken.

In de winkel of online

Het beste is om online je telefoonverzekering te bekijken. Zo weet je hoe de regels in elkaar zitten en waar je aan toe bent. Je kunt natuurlijk wel van tevoren op internet kijken voor een telefoonverzekering. Zo kun je hem wel afnemen bij de verkoper waar jij je telefoon koopt. Vergeet alsnog niet de voorwaarden door te lezen, een handtekening is namelijk snel gezet.


Leave A Comment


nowinsure

Telefoon verzekeren

Loop je niet graag risico? Neem dan een smartphone verzekering. Verzeker schade en/of diefstal van je smartphone zodat je met een gerust gevoel de smartphone kunt gebruiken.

Kies het merk: