Asus ZenFone 6

asus zenfone 6 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Asus ZenFone 6 verzekering

De Asus ZenFone 6 is een unieke smartphone. Met de roterende camera is het een one-of-a-kind smartphone, zoals je deze niet vaak ziet. En dit wordt vergezeld door allerlei kwalitatieve onderdelen aan de binnenzijde. Zo is de ZenFone 6 het belangrijkste model voor Asus met de beste specificaties. Dit is ook terug te zien in de adviesprijs van de smartphone. Het is een “dure” telefoon in de zin dat het niet makkelijk te vervangen is als het kapot gaat. Bij iedere smartphone die niet makkelijk vervangbaar is, en een hoge aankoopprijs heeft, wordt over het algemeen een telefoonverzekering aangeraden. Het is niet verplicht, maar als je geen geld hebt voor een vervanging dan loop je een risico om telefoonloos te worden.

Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de Asus ZenFone 6 is de smartphone niet volledig beschermd tegen alle denkbare risico’s. Dit hoort nu eenmaal bij een dergelijke Asus smartphone met een groot display en een dunne behuizing. Met een telefoonverzekering kun je je voor allerlei risico’s indekken waardoor de schade gedekt wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de Asus ZenFone 6 volledig vervangen wordt. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de Asus telefoon verzekeren tegen ongelukken, waterschade, kwijtraken en diefstal. Een Asus ZenFone 6 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Asus ZenFone 6”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Asus ZenFone 6 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Asus ZenFone 6 verzekerd.
Bekijk premie