Asus ZenFone 6

asus zenfone 6 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Asus ZenFone 6 verzekering

De Asus ZenFone 6 is een unieke smartphone. Met de roterende camera is het een one-of-a-kind smartphone, zoals je deze niet vaak ziet. En dit wordt vergezeld door allerlei kwalitatieve onderdelen aan de binnenzijde. Zo is de ZenFone 6 het belangrijkste model voor Asus met de beste specificaties. Dit is ook terug te zien in de adviesprijs van de smartphone. Het is een “dure” telefoon in de zin dat het niet makkelijk te vervangen is als het kapot gaat. Bij iedere smartphone die niet makkelijk vervangbaar is, en een hoge aankoopprijs heeft, wordt over het algemeen een telefoonverzekering aangeraden. Het is niet verplicht, maar als je geen geld hebt voor een vervanging dan loop je een risico om telefoonloos te worden.

Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de Asus ZenFone 6 is de smartphone niet volledig beschermd tegen alle denkbare risico’s. Dit hoort nu eenmaal bij een dergelijke Asus smartphone met een groot display en een dunne behuizing. Met een telefoonverzekering kun je je voor allerlei risico’s indekken waardoor de schade gedekt wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de Asus ZenFone 6 volledig vervangen wordt. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de Asus telefoon verzekeren tegen ongelukken, waterschade, kwijtraken en diefstal. Een Asus ZenFone 6 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Asus ZenFone 6 tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Asus ZenFone 6 buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Asus ZenFone 6 is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie