BlackBerry DTEK60

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

BlackBerry DTEK60 verzekering

De BlackBerry DTEK60 is geen kleine smartphone met het display van 5,5 inch. Hoewel dit grote display een uitkomst is voor gebruikers die games spelen en video’s bekijken zorgt dit ook voor een groter risico op schade. Barsten en krassen zijn een reëel risico voor elke smartphone en dit wordt niet gedekt door de garantie. Met een telefoonverzekering dek je jezelf in tegen dit soort risico’s. De verzekeraar vergoedt de reparatie of vervanging van de smartphone als het onder de dekking valt. Zo is het mogelijk om de BlackBerry DTEK60 te verzekeren tegen displayschade maar ook diefstal en verlies is te verzekeren. Door de relatief hoge verkoopprijs van €579,- is het geen smartphone die je eenvoudig vervangt voor een nieuw model. Wil je geen risico lopen? Dan is een verzekering voor de BlackBerry DTEK60 een goede keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de BlackBerry DTEK60.

BlackBerry DTEK60
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “BlackBerry DTEK60”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een BlackBerry DTEK60 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe BlackBerry DTEK60 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je BlackBerry DTEK60 verzekerd.
Bekijk premie