BlackBerry KEYone

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

BlackBerry KEYone verzekering

De BlackBerry KEYOne is het BlackBerry model dat over een groot display beschikt maar ook over het klassieke Qwerty toetsenbord. Als je het over BlackBerry hebt dan heb je het over dit toetsenbord wat in de jaren negentig razend populair was. Als je de gelukkige eigenaar bent geworden van de BlackBerry KEYOne dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je om moet gaan met de risico’s op schade. Met een telefoonverzekering kun je de risico’s op hoge kosten dekken. Als je de mobiele telefoon op de grond laat vallen of per ongeluk meeneemt het zwembad in dan hoef je dit niet altijd zelf te betalen. Met een telefoonverzekering kun je bepaalde risico’s dekken zodat je zelf niet voor de kosten op hoeft te draaien. Een verzekering voor de BlackBerry KEYOne is beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “BlackBerry KEYone”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een BlackBerry KEYone gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je BlackBerry KEYone verzekerd.
Bekijk premie