Google Pixel 4 (XL)

google pixel 4
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Google Pixel 4 (XL) verzekering

De nieuwe Google Pixel 4 of 4 XL besteld? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze Pixel-smartphone met meesterlijke camera. Het is dan ook echt een prachtige smartphone voor de fotografieliefhebber. En met alle extra features zoals de Soli-radar wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Niet geheel onverstandig ben je dus op zoek naar manieren om risico’s uit te sluiten.

Hoewel de Pixel-smartphones bestand zijn tegen willekeurige waterdruppels en een dip onder water, dankzij de officiële IP68-rating, betekent dit niet dat water- en stofschade niet mogelijk is. Het zegt alleen dat het niet snel gebeurd, terwijl het dus nog wel een risico blijft. Met andere woorden, de risico’s van indringing van water en stof zijn er altijd. En waterschade is daarnaast niet het enige risico; vallen, stoten en diefstal zijn ook mogelijk.

Loop je liever risico of maak je je liever geen zorgen (voor een vast bedrag p/m)? Bij schade door eigen toedoen hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie en alle kosten zijn vaak volledig voor jezelf, zoals reparatie- en vervangingskosten. Als je deze kosten niet wilt maken, dan is een telefoonverzekering voor de Google Pixel 4 (XL) de enige echte keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Google Pixel 4 en 4 XL.

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Google Pixel 4 (XL) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Google Pixel 4 (XL) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie