Google Pixel

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Google Pixel verzekering

De Google Pixel is het nieuwe vlaggenschip voor de Amerikaanse zoekgigant die steeds meer markt verovert op het gebied van mobiele telefoons. De Pixel is een high-end smartphone met een verkoopprijs die in het hoogste segment valt. Heb je een nieuwe Google Pixel aangeschaft? Dan is het logisch dat je de risico’s zoveel mogelijk wilt beperken. Het vervangen van het toestel als deze kapot gaat is immers een hoge kostenpost waar niet iedereen op zit te wachten. Het gebruik van een screenprotector en hoesje is aan te raden maar er zijn nog meer risico’s. Wat te denken van waterschade of diefstal? Met een telefoonverzekering kunnen deze risico’s gedekt worden. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Google Pixel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Google Pixel”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Google Pixel gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Google Pixel verzekerd.
Bekijk premie