Honor 20 (Pro)

honor 20
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Honor 20 (Pro) verzekering

De nieuwe Honor 20 (Pro) besteld? Dan wil je er zo lang mogelijk van genieten. Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan van alles gebeuren als je de Honor 20 (Pro) gebruikt. En dan maakt het niet veel uit of je de Honor 20 hebt gekocht of de Honor 20 Pro. Beide smartphones zijn voorzien van alle gemakken, maar zoals bij elke smartphone zijn er wel degelijk risico’s op schade. Je wilt niet dat er iets met je Honor 20 (Pro) gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt.

Heb je een historie van smartphoneschade? Laat je de smartphone wel eens van de bank glijden of uit je broekzak? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze high-end smartphone van Honor. De garantie van Honor zelf? Daar hoef je niet op te rekenen als je de schade zelf veroorzaakt hebt. Als je niet zelf voor de kosten van reparatie of vervanging wilt opdraaien dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Honor 20 (Pro).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Honor 20 (Pro)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Honor 20 (Pro) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Honor 20 (Pro) verzekerd.
Bekijk premie