Honor 20 (Pro)

honor 20
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Honor 20 (Pro) verzekering

De nieuwe Honor 20 (Pro) besteld? Dan wil je er zo lang mogelijk van genieten. Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan van alles gebeuren als je de Honor 20 (Pro) gebruikt. En dan maakt het niet veel uit of je de Honor 20 hebt gekocht of de Honor 20 Pro. Beide smartphones zijn voorzien van alle gemakken, maar zoals bij elke smartphone zijn er wel degelijk risico’s op schade. Je wilt niet dat er iets met je Honor 20 (Pro) gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt.

Heb je een historie van smartphoneschade? Laat je de smartphone wel eens van de bank glijden of uit je broekzak? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze high-end smartphone van Honor. De garantie van Honor zelf? Daar hoef je niet op te rekenen als je de schade zelf veroorzaakt hebt. Als je niet zelf voor de kosten van reparatie of vervanging wilt opdraaien dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Honor 20 (Pro).

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Honor 20 (Pro) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Honor 20 (Pro) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Honor 20 (Pro) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie