HTC Desire 10 Lifestyle

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC Desire 10 Lifestyle verzekering

De HTC Desire 10 Lifestyle is simpelweg een grote smartphone met een display van 5,5 inch. Een smartphone van dit formaat is lastiger vast te houden waardoor het mogelijk is dat het toestel ooit uit je handen glipt. Als er dan schade ontstaat dan wordt dit jammer genoeg niet gedekt door de garantie. Hoewel het display uit versterkt glas bestaat is er altijd de kans op grote barsten in het scherm. Ook de kosten voor het repareren van het scherm valt niet onder de garantie. In de werkelijkheid wordt maar weinig schade vergoed door de garantie; alleen mechanische gebreken worden gedekt. Met een telefoonverzekering kun je de risico’s dekking die buiten de garantie vallen. Zo is het mogelijk om de smartphone van HTC te verzekeren tegen het vallen maar je kunt de HTC Desire 10 Lifestyle ook verzekeren tegen diefstal. Hoe goed je de smartphone ook in de gaten houdt tijdens het stappen; je weet nooit of iemand snel genoeg is om het toestel onder je neus weg te nemen. Juist om deze redenen kiezen veel Nederlanders ervoor om een verzekering te nemen voor de HTC Desire 10 Lifestyle en andere smartphones. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de HTC Desire 10 Lifestyle.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HTC Desire 10 Lifestyle”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een HTC Desire 10 Lifestyle gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je HTC Desire 10 Lifestyle verzekerd.
Bekijk premie