HTC Desire 650

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC Desire 650 verzekering

De HTC Desire 650 is een budget telefoon met een betaalbare prijs. Voor het geld krijg je een uitstekende telefoon met specificaties waar je trots op mag zijn. Hoe blij je ook bent met je nieuwe HTC smartphone, schade kan zich op elk moment voordoen. Nu wordt een deel gedekt door de garantie van de fabrikant, waar je ook wettelijk recht op hebt, maar als je de smartphone per ongeluk laat vallen dan ben je niet gedekt. Hetzelfde geldt voor als je smartphone langs een muur schaaft waardoor de gehele behuizing kapot gaat. Dit zijn twee voorbeelden die in het echte leven kunnen voorkomen. Met een telefoonverzekering kun je de smartphone verzekeren tegen dit soort schade en meer. Zo kun je de HTC Desire 650 ook verzekeren tegen diefstal zodat je een nieuw model terugkrijgt. Wil je geen risico lopen? Bekijk dan de telefoonverzekeringen die worden aangeboden door deze verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HTC Desire 650”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een HTC Desire 650 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je HTC Desire 650 verzekerd.
Bekijk premie