HTC One M9 Prime Camera Edition

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC One M9 Prime Camera Edition verzekering

De HTC One M9 Prime Camera Edition heeft een lange naam maar heeft het ook een lange adem? Hoelang houdt de smartphone het vol zonder schade? Tegenwoordig is het risico op schade aan een smartphone groot. Bijna niemand houdt het vol om een complete abonnementsperiode de smartphone heel te houden. Door de grotere displays is de kans op barsten immers veel groter dan eerder. De HTC One M9 Prime Camera Edition heeft een metalen behuizing waarop krassen kunnen ontstaan maar barsten in de behuizing komen niet snel voor. Het toestel heeft een 5 inch display dat gemaakt is van Corning Gorilla Glass. Dit betekent dat het om versterkt glas gaat. Jammer genoeg kan ook dit soort glas kapot gaan. Met een verzekering kun je je tegen dit risico indekken. Je komt dan niet voor onverwachte kosten te staan. Een telefoonverzekering voor de One M9 Prime Camera Edition kan ook andere schade dekken dat het gevolg is van diefstal of verlies. Het verschilt per verzekeraars wat de precieze voorwaarden zijn. De onderstaande verzekeraars bieden de mogelijkheid om de One M9 Prime Camera Edition te verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je HTC One M9 Prime Camera Edition tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je HTC One M9 Prime Camera Edition buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De HTC One M9 Prime Camera Edition is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie