HTC U Play

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC U Play verzekering

De HTC U Play is één van de nieuwe smartphones van het Taiwanese bedrijf. Met een verkooppprijs van enkele honderden euro’s is het een smartphone waar je zuinig op wilt zijn. Jammer genoeg schuilt een ongeluk in een klein hoekje en is het risico nooit volledig te vermijden. Als je een smartphone gebruikt in het dagelijks leven dan is er altijd het risico op schade. Zelfs als je zuinig bent op de smartphone is het mogelijk om het per ongeluk uit je handen te laten glippen. Niet voor niets zijn er immers telefoonverzekeringen die dit soort risico’s dekken. Met een telefoonverzekering kun je de HTC U Play verzekering tegen een uiteenlopend aantal risico’s. De standaard dekking geldt doorgaans voor vallen en stoten maar dit verschilt per verzekeraar. Bekijk en vergelijk de voorwaarden van de verzekeringen op deze pagina. De verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de HTC U Play zijn de volgende:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HTC U Play”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een HTC U Play gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je HTC U Play verzekerd.
Bekijk premie