HTC U Ultra

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC U Ultra verzekering

De HTC U Ultra is een smartphone met een behoorlijke verkoopprijs. Met een adviesprijs van vele honderden euro’s is het geen smartphone die snel en eenvoudig te vervangen is. Door de hoge waarde dat het toestel vertegenwoordigd is het een financiële tegenvaller als je iets moet laten repareren of volledig moet vervangen. Als je deze mobiele telefoon gekocht hebt dan ben je er natuurlijk zuinig op en wil je niet dat er iets mee gebeurt. Jammer genoeg kun je het risico op schade nooit helemaal uitsluiten. Juist om deze reden zijn er telefoonverzekeringen. Met een verzekering voor de HTC U Ultra kun je bepaalde risico’s zoals waterschade, diefstal, verlies of vallen verzekeren. Als er dan iets met het toestel gebeurt dan is het verzekeraar die opdraait voor de kosten van reparatie of vervanging. Let op dat de voorwaarden per verzekeraars verschillen. De volgende verzekeraars bieden een verzekering aan voor de HTC U Ultra:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HTC U Ultra”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een HTC U Ultra gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je HTC U Ultra verzekerd.
Bekijk premie