HTC U11 (Plus)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

HTC U11 (Plus) verzekering

De HTC U11 gekocht? Dan is het goed dat je kijkt naar manieren om de risico’s te verkleinen. Hoewel de smartphone water- en stofbestendig is betekent dit niet dat het tegen alle risico’s beschermd is. Als je de smartphone laat vallen dan heb je er immers maar weinig aan. Gelukkig is het scherm wel gemaakt van sterk glas waardoor krassen op het display niet snel voorkomen. Hoe goed HTC ook zijn beste gedaan heeft, ongelukken kun je nooit voorkomen. Voor dit soort gevallen is er de telefoonverzekering. Deze verzekering dekt de schade dat niet onder de garantie valt. Wat er precies verzekerd is verschilt per verzekeraar. Dit zijn de beste verzekeraars voor de HTC U11.

HTC U11 (Plus)
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HTC U11 (Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een HTC U11 (Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe HTC U11 (Plus) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je HTC U11 (Plus) verzekerd.
Bekijk premie