Huawei Mate 10 Pro (en Lite)

huawei mate 10 pro
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei Mate 10 Pro (en Lite) verzekering

De Huawei Mate 10 Pro is de duurste smartphone van Huawei in 2017. Met indrukwekkende specificaties is het een smartphone van klasse. Het heeft een sterk scherm dat gemaakt is van Gorilla Glass, is bestand tegen water en stof met een IP67 certificatie en beschikt over een sterke behuizing. Hoewel de Huawei Mate 10 Pro bestand is tegen een stootje kan het altijd stuk. Iedere telefoon kan kapot, bijvoorbeeld als je het laat vallen waardoor het scherm niet meer werkt of het apparaat niet meer opstart. Het is mogelijk om de smartphone tegen valschade maar ook andere risico’s te verzekeren. Je kunt de Huawei Mate 10 Pro (maar ook de 10 Lite) bijvoorbeeld eveneens tegen de risico’s door waterschade verzekeren. Als je de smartphone dan laat vallen in een diepe rivier dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het gaat betalen. De verzekeraar vergoedt de schade voor je als het voorval onder de dekking van de telefoonverzekering valt. Uiteraard kun je de Mate 10 ook verzekeren tegen diefstal. Een verzekering voor de Huawei Mate 10 Pro of Lite is bij de volgende verzekeraars met een goede dekking beschikbaar:

Huawei Mate 10 Pro (en Lite)
3 (60%) 2 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei Mate 10 Pro (en Lite)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei Mate 10 Pro (en Lite) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Huawei Mate 10 Pro (en Lite) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei Mate 10 Pro (en Lite) verzekerd.
Bekijk premie