Huawei Mate 20 (Pro)

huawei mate 20 pro verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei Mate 20 (Pro) verzekering

De Huawei Mate 20-serie is het beste wat het Chinese Huawei op dit moment te bieden heeft. De “notch” smartphones van het bedrijf lopen voor in de rij als het gaat om innovatieve features en hoge prestaties.Daar hoort een passend prijskaartje bij van vele honderden euro’s. Zo betaal je voor de reguliere Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro respectievelijk 799 en 999 euro voor een los toestel. Dan hebben we het zelfs over de adviesprijzen van de goedkoopste varianten. Daar krijg je wel wat voor terug. Zo zijn de displays van de smartphones voorzien van een sterk type glas dat gemaakt is van Gorilla Glass. Hoe sterk dit glas ook is, het kan altijd stuk. Dat weet iedereen die wel eens een smartphone op de grond heeft laten vallen. Dat is waar de telefoonverzekering voor de Huawei Mate 20 (en Pro) om de hoek komt kijken.

Wat als je je nieuwe Huawei Mate 20 (of Mate 20 Pro) op de grond laat vallen en het toestel niet meer opstart? Je hoeft niet te rekenen op de fabrieksgarantie en ook valt het vaak niet onder de inboedelverzekering. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. In het geval van schade dat onder de voorwaarden valt ontvang je een vervanging of een vergoeding voor de reparatie. Uiteraard kun je de smartphone ook verzekeren tegen diefstal. Een verzekering voor de Huawei Mate 20 (en Pro) is bij de volgende verzekeraars met een goede dekking beschikbaar:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei Mate 20 (Pro)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei Mate 20 (Pro) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei Mate 20 (Pro) verzekerd.
Bekijk premie