Huawei Mate 20 (Pro)

huawei mate 20 pro verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei Mate 20 (Pro) verzekering

De Huawei Mate 20-serie is het beste wat het Chinese Huawei op dit moment te bieden heeft. De “notch” smartphones van het bedrijf lopen voor in de rij als het gaat om innovatieve features en hoge prestaties.Daar hoort een passend prijskaartje bij van vele honderden euro’s. Zo betaal je voor de reguliere Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro respectievelijk 799 en 999 euro voor een los toestel. Dan hebben we het zelfs over de adviesprijzen van de goedkoopste varianten. Daar krijg je wel wat voor terug. Zo zijn de displays van de smartphones voorzien van een sterk type glas dat gemaakt is van Gorilla Glass. Hoe sterk dit glas ook is, het kan altijd stuk. Dat weet iedereen die wel eens een smartphone op de grond heeft laten vallen. Dat is waar de telefoonverzekering voor de Huawei Mate 20 (en Pro) om de hoek komt kijken.

Wat als je je nieuwe Huawei Mate 20 (of Mate 20 Pro) op de grond laat vallen en het toestel niet meer opstart? Je hoeft niet te rekenen op de fabrieksgarantie en ook valt het vaak niet onder de inboedelverzekering. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. In het geval van schade dat onder de voorwaarden valt ontvang je een vervanging of een vergoeding voor de reparatie. Uiteraard kun je de smartphone ook verzekeren tegen diefstal. Een verzekering voor de Huawei Mate 20 (en Pro) is bij de volgende verzekeraars met een goede dekking beschikbaar:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Huawei Mate 20 (Pro) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Huawei Mate 20 (Pro) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Huawei Mate 20 (Pro) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie