Huawei Mate X

huawei mate x verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei Mate X verzekering

Het is de eerste opvouwbare telefoon van Huawei; de Mate X. Met het flexibele display introduceert Huawei de toekomst van de smartphone. Houd de smartphone ingeklapt voor al je dagelijkse smartphone-taken en ontvouw het toestel voor de maximale ervaring met multitasken en entertainment. En dat is allemaal mogelijk dankzij de innovatieve scharnier en het flexibele display van 8 inch groot. Maar dit alles heeft een prijs waardoor de Mate X van Huawei een van de duurste smartphones ooit is. Het prijskaartje van meer dan 2000 euro vraagt om een goede bescherming.

Een case? Dat is waarschijnlijk niet zo handig, maar een screenprotector wel. Maar zelfs als je uiterst voorzichtig bent ligt schade altijd op de loer. Vooral bij een ontwerp zoals dat van de Mate X. Het is dan ook niet vreemd dat je kijkt naar mogelijkheden om de Huawei Mate X te verzekeren. Bovendien is er altijd het risico op diefstal, vallen of stoten. Met een telefoonverzekering voor de Huawei Mate X kun je je voor deze risico’s indekken. In geval van schade wordt de schade vergoed door de verzekeraar. Afhankelijk van het type telefoonverzekering dat je afsluit kun je de Huawei Mate X verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een Huawei Mate X verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei Mate X”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei Mate X gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei Mate X verzekerd.
Bekijk premie