Huawei P Smart Plus

huawei p smart plus verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei P Smart Plus verzekering

De Huawei P Smart Plus is in juli 2018 door het Chinese bedrijf geïntroduceerd. De smartphone is uitgerust met een groot 6.3 inch display waardoor het risico op een gebroken display of barsten altijd aanwezig is. Hoewel het scherm beschermd is met versterkt glas is het nooit te voorkomen dat er schade aan het scherm ontstaat De smartphone displays zoals die van de Huawei P Smart Plus worden steeds sterker maar nog altijd komt schade vaak voor. Met een verzekering voor de Huawei P Smart Plus is een dekking mogelijk voor dit soort schade. Hiernaast is diefstal of verlies van de Huawei P Smart Plus natuurlijk altijd mogelijk. De Huawei P Smart Plus verzekering vergoedt deze schade vaak ook. Loop geen risico met de Huawei P Smart Plus en sluit een verzekering af. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Huawei P Smart Plus:

3.5
04

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei P Smart Plus”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei P Smart Plus gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei P Smart Plus verzekerd.
Bekijk premie