Huawei P10 (Plus en Lite)

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei P10 (Plus en Lite) verzekering

De Huawei P10 is de opvolger van de P9 smartphone dat een groot succes voor het Chinese bedrijf is geweest. Samen met de grote en kleine versies, de P10 Plus en de P10 Lite, is het de verwachting dat ook deze modellen vaak over de toonbank gaan. De telefoons van Huawei zijn gemaakt van kwaliteitsonderdelen en het display is beschermd door Gorilla Glass 5. Dit zorgt ervoor dat het scherm krasbestendig is maar het betekent niet dat het display niet kapot kan. Hoewel de P10 bestand is tegen een stootje is het mogelijk om de smartphone tegen valschade maar ook andere risico’s te verzekeren. Je kunt de Huawei P10 bijvoorbeeld tegen de risico’s op kosten door waterschade verzekeren. Als je de smartphone dan laat vallen in een plas water dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het gaat betalen. De verzekeraar vergoedt de schade als het voorval onder de dekking van de verzekering valt. Het is ook mogelijk om de smartphone te verzekeren tegen diefstal. Een verzekering voor de Huawei P10 of P10 Plus met een uitstekende dekking is bij de volgende verzekeraars beschikbaar:

Huawei P10 (Plus en Lite)
5 (100%) 3 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei P10 (Plus en Lite)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei P10 (Plus en Lite) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Huawei P10 (Plus en Lite) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei P10 (Plus en Lite) verzekerd.
Bekijk premie