Huawei P20 (+ Lite & Pro)

huawei p20 lite verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei P20 (+ Lite & Pro) verzekering

De Huawei P20 serie is het allernieuwste wat het Chinese Huawei te bieden heeft. De “notch” smartphones van het bedrijf lopen voorop als het gaat om de laatste technologieën. Daar hoort een passend prijskaartje bij. Zo betaal je voor de reguliere P20 en P20 Pro al snel meer dan 700 euro voor een los toestel. Daar krijg je wel wat voor terug. Zo zijn de displays van de smartphones voorzien van een sterk type glas dat gemaakt is van Gorilla Glass en zijn de P20 en P20 Pro voorzien van bescherming tegen water en stof. Al met al kun je ervan uitgaan dat de Huawei telefoons tegen een stootje kunnen maar iedereen weet dat er altijd het risico op schade is. Dat is waar de telefoonverzekering om de hoek komt kijken. Wat als je je nieuwe Huawei P20 laat vallen en het volledig onbruikbaar raakt? Je hoeft niet te rekenen op de garantie en ook is de inboedelverzekering vaak niet genoeg. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen bepaalde risico’s. In het geval van schade dat gedekt is ontvang je een vervanging of een vergoeding voor de reparatie. Uiteraard kun je de smartphone ook verzekeren tegen diefstal. Een verzekering voor de Huawei P20 (+ Lite & Pro) is bij de volgende verzekeraars met een goede dekking beschikbaar:

3.8
05

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei P20 (+ Lite & Pro)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei P20 (+ Lite & Pro) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei P20 (+ Lite & Pro) verzekerd.
Bekijk premie