Huawei P30 (Pro en Lite)

huawei p30
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei P30 (Pro en Lite) verzekering

Met de Huawei P30 (Pro/Lite) heb je een van de meest kostbare smartphones van het bedrijf gekocht. Als vlaggenschip model van de Chinese fabrikant ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar dit gaat gepaard met de hoogste prijs. Elk van de Huawei P30-modellen draagt een prijskaartje van vele honderden euro’s met de P30 Pro als duurste variant. Met een smartphone in deze prijsklasse ben je zo voorzichtig als het maar kan, maar zoals iedereen weet; schade en diefstal liggen altijd op de loer. Het zal je maar gebeuren; heb je net de Huawei P30 Pro gekocht van je laatste spaargeld, wordt het uit je tas of rugzak gestolen.

Hoeveel risico wil je lopen met je nieuwe Huawei P30 (Pro)? Wil je betalen voor gemoedsrust of ben je bereid om het risico te nemen? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen als je een Huawei P30 (Pro) verzekering zoekt. In ruil voor een klein bedrag per maand hoef je je geen zorgen te maken. Stoten, vallen, diefstal en meer zijn te verzekeren, zodat je zelf niet voor de kosten opdraait maar de verzekering. Als je dit als muziek in de oren klinkt dan is het goede nieuwe dat elk van de P30-smartphones te verzekeren is. Dit zijn op dit moment de verzekeraars die verzekeringen voor de Huawei P30 modellen aanbieden:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Huawei P30 (Pro en Lite)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Huawei P30 (Pro en Lite) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Huawei P30 (Pro en Lite) verzekerd.
Bekijk premie