Huawei P30 (Pro en Lite)

huawei p30
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Huawei P30 (Pro en Lite) verzekering

Met de Huawei P30 (Pro/Lite) heb je een van de meest kostbare smartphones van het bedrijf gekocht. Als vlaggenschip model van de Chinese fabrikant ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar dit gaat gepaard met de hoogste prijs. Elk van de Huawei P30-modellen draagt een prijskaartje van vele honderden euro’s met de P30 Pro als duurste variant. Met een smartphone in deze prijsklasse ben je zo voorzichtig als het maar kan, maar zoals iedereen weet; schade en diefstal liggen altijd op de loer. Het zal je maar gebeuren; heb je net de Huawei P30 Pro gekocht van je laatste spaargeld, wordt het uit je tas of rugzak gestolen.

Hoeveel risico wil je lopen met je nieuwe Huawei P30 (Pro)? Wil je betalen voor gemoedsrust of ben je bereid om het risico te nemen? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen als je een Huawei P30 (Pro) verzekering zoekt. In ruil voor een klein bedrag per maand hoef je je geen zorgen te maken. Stoten, vallen, diefstal en meer zijn te verzekeren, zodat je zelf niet voor de kosten opdraait maar de verzekering. Als je dit als muziek in de oren klinkt dan is het goede nieuwe dat elk van de P30-smartphones te verzekeren is. Dit zijn op dit moment de verzekeraars die verzekeringen voor de Huawei P30 modellen aanbieden:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Huawei P30 (Pro en Lite) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Huawei P30 (Pro en Lite) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Huawei P30 (Pro en Lite) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie