iPhone 11 Pro (Max)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 11 Pro (Max) verzekering

Waarschijnlijk heb je het weleens gezien: de video waarop een jongeman met z’n nieuwe iPhone uit de Apple Store wandelt, het toestel aan een verslaggever laat zien en dat de iPhone uit z’n handen glipt en op de grond valt. Het zal je maar gebeuren. Gelukkig was er geen schade en de jongeman verliet het interview met een volledig werkende iPhone. Stel dat dit jou gebeurt, net als je de nieuwe iPhone 11 Pro Pro (Max) net een week hebt; alleen dan gaat het stuk om vervolgens niet meer op te starten. Wat nu?

In dit soort gevallen, wanneer je de iPhone hebt laten vallen, hoef je niet te rekenen op de standaard Apple-garantie. Dat is immers alleen voor gebreken die zijn toe te rekenen aan Apple. En schade die dus niet door Apple wordt veroorzaakt, die schade is volledig voor je eigen rekening. Aangezien we het met de iPhone 11 Pro (Max) over smartphones van meer dan duizend euro hebben, kan de potentiële schade behoorlijk oplopen. Mogelijk ben je zelfs het aankoopbedrag grotendeels kwijt, omdat je iPhone na de val bijna niets meer waard is.

Al deze risico’s die je loopt met een nieuwe iPhone: je hoeft je er geen zorgen over te maken als je een iPhone verzekering neemt. Het zorgt ervoor dat je met een gerust hart de nieuwe iPhone 11 Pro of Pro Max kunt gebruiken, zonder hartkloppingen als het toestel uit je handen glipt. Een verzekering voor de iPhone 11 Pro of Pro Max kan dekking bieden tegen uiteenlopende risico’s zoals een gebroken display, diefstal of andere schade. Deze verzekeraars hebben op dit moment een verzekering voor de iPhone 11 Pro en Pro Max:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 11 Pro (Max) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 11 Pro (Max) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie