iPhone 11

iphone 11
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 11 verzekering

De iPhone 11 verzekeren? Verstandig dat je een verzekering voor de waardevolle smartphone overweegt. Je wilt immers niet dat er iets gebeurt met je nieuwe Apple-smartphone, terwijl het al snel een waarde vertegenwoordigt van ruim meer dan 700 euro. En het risico dat er wat mee gebeurt, zoals vallen of stoten, dat ligt altijd op de loer. Zelfs nu de iPhone sterker dan ooit tevoren is, kun je schade simpelweg nooit voorkomen. Daarom is het verstandig om een iPhone 11 verzekering te overwegen.

Een verzekering voor een iPhone kan verschillende risico’s dekken, afhankelijk van de verzekeraar waar je het afsluit. De meeste schadevoorvallen die zich voordoen vallen namelijk niet onder de fabrieksgarantie: alleen de mechanische gebreken die aan Apple toe te schrijven zijn. Dat geldt dus niet voor de schade die je zelf veroorzaakt, een ander of de schade die zich voordoet door een ongeluk of overmacht. In al deze gevallen hoef je niet te rekenen op een vergoeding van Apple. En ook niet als je nieuwe iPhone 11 gestolen wordt. Waar je wel op kunt rekenen is de telefoonverzekering, want juist voor deze onvoorziene gebeurtenissen sluit je de verzekering af.

Een verzekering voor de iPhone 11 kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen risico’s zoals een defect scherm of diefstal. Een iPhone 11 verzekering sluit je direct via het internet af. Deze verzekeraars verzekeren de iPhone 11:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone 11”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone 11 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone 11 verzekerd.
Bekijk premie