iPhone 12 (Pro & Max)

iphone 12 pro max verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 12 (Pro & Max) verzekering

Het is een van de populairste smartphones: de iPhone 12. Voor het eerst sinds de iPhone X is het volledige design gewijzigd met voor- en tegenstanders. De metalen band om de smartphone heen doet vermoeden dat de behuizing sterker is gemaakt, maar is dat ook echt zo’n groot verschil? Stel dat je de smartphone laat vallen op de grond, is het dan bestand tegen de schok? Waarschijnlijk niet. En dat is de reden waarom zo veel mensen een telefoonverzekering nemen voor hun iPhone 12 (Pro & Max).

Hoewel de iPhone een van de betere smartphones is als het gaat om de bescherming tegen water en stof met een IP-certificering van IP68, is het altijd mogelijk dat hierdoor schade ontstaat. Het toestel houdt het wel even vol onder water, maar niet voor een lange duur. En dat zijn nog niet eens de enige risico’s die je loopt met je nieuwe iPhone 12. Vandaar dat mensen zoals jou zoeken naar manieren om de risico’s te verkleinen; de iPhone 12-verzekering is daar een voorbeeld van.

Een verzekering voor de iPhone 12 biedt dekking tegen allerlei vormen van schade. Ben je niet bereid bent om deze risico’s te lopen? Of zelf verantwoordelijk te zijn voor de kosten? Dan is er een telefoonverzekering voor de iPhone 12 die je zorgen wegneemt. Een verzekering voor de iPhone 12 kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen risico’s zoals een defect scherm of diefstal. Een iPhone 12 verzekering sluit je direct via het internet af. Deze verzekeraars verzekeren de nieuwste Apple-smartphones:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 12 (Pro & Max) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 12 (Pro & Max) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De iPhone 12 (Pro & Max) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie