iPhone 13 (mini)

iphone 13 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 13 (mini) verzekering

De nieuwste iPhone is gelanceerd als de iPhone 13. Samen met het mini-model is de iPhone 13 het instapmodel voor gebruikers die niet de functionaliteiten van de Pro-versies nodig hebben – of gewoon wat minder willen betalen voor de iPhone. Net als de voorgangers weten de iPhone 13 en iPhone 13 mini indruk te maken op velen. In 2021 is dat niet anders. Wie de nieuwste iPhone 13 (mini) bestelt krijgt een smartphone in huis met alle toeters en bellen. Maar daar staat wel een fikse uitgave of een fors krediet tegenover.

Hoewel de iPhone 13 (mini) het goedkoopste model in de line-up is, gaat het nog altijd om een groot bedrag. Of je het toestel nu met een toestelkrediet koopt of het volledige bedrag vooraf neertelt: het vertegenwoordigt een waarde van vele honderden euro’s. Daar wil je dus zuinig op zijn. Maar ondanks alle beschermende maatregelen die je treft, is schade nog altijd mogelijk.

Een val van de bank kan leiden tot een gebroken display, een moment van onoplettendheid kan eenvoudig leiden tot de diefstal van je iPhone. Wil je zelf niet verantwoordelijk zijn voor deze risico’s? Met een iPhone-verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Deze verzekeraars bieden een verzekering aan waarmee je de iPhone 13 (mini) kunt verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 13 (mini) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 13 (mini) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie