iPhone 13 Pro (Max)

iphone 13 pro verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 13 Pro (Max) verzekering

Van alle Apple-telefoons weten we dat het kwaliteit is – welk model je ook koopt. De Amerikaanse grootmacht is niet voor niets een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld. En dat heeft het bedrijf vooral bereikt dankzij de introductie van de originele iPhone. Nu we meer dan tien jaar verder zijn, spreken we niet meer over de iPhone. Want het is niet meer één jaarlijks model, maar vier. De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn twee van de laatste toevoegingen aan de befaamde iPhone line-up. En niet zomaar twee willekeurige modellen: het zijn de twee modellen met de beste specificaties en de hoogste adviesprijzen ooit.

Of je nu de iPhone 13 Pro of de iPhone 13 Pro Max koopt, met de aanschaf van een Pro-model weet je zeker dat je aan niets tekortkomt. Aan de andere kant weet je ook dat je niets bespaart op je telefoon, want het zijn de duurste modellen die er zijn. Dankzij de hoge adviesprijzen gaat het al snel om een smartphone met een waarde van ruim meer dan duizend euro. Daar wil je geen risico mee lopen, toch?

Het risico op schade blijft altijd bestaan, hoe stevig en sterk een smartphone ook gemaakt is. In het geval van de iPhone 13 Pro (Max) is schermschade nog altijd mogelijk, kan water en stofschade ontstaan en ligt het gevaar van diefstal altijd op de loer. Het is de reden waarom veel iPhone-gebruikers voor een verzekering kiezen, mede dankzij de hoge kosten voor reparatie en vervanging. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen deze kosten. Een iPhone 13 Pro (Max) verzekering is beschikbaar in het dekkingspakket van verschillende verzekeraars. Deze verzekeraars verzekeren de nieuwste Apple-smartphones:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 13 Pro (Max) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 13 Pro (Max) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie