iPhone 14 Pro (Max)

iphone 14 pro
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 14 Pro (Max) verzekering

Met de iPhone 14 Pro (Max) heeft Apple weer een toptelefoon op de markt gebracht. Met een fantastische camera, nieuwe uitsparing in het scherm en talrijke features is het logisch dat de iPhone 14 Pro (Max) een gewilde telefoon is. Maar al deze pracht en praal komt tegen een prijs. In het geval van de iPhone 14 Pro (Max) gaat het bovendien om een hoge prijs. Dus als je deze telefoon koopt, wil je niet dat er iets mee gebeurt.

Met een adviesprijs van ruim meer dan duizend euro is het niet te hopen dat het toestel wordt gestolen. Of dat het beschadigd raakt. Dat wil niemand die een nieuwe iPhone 14 Pro (Max) koopt. Het probleem is dat schade – in welke vorm dan ook – een reëel risico is. Stel dat je de telefoon uit je handen laat vallen? Of dat het wordt gestolen uit je rugzak? Op de garantie hoef je niet te rekenen. Waar je wel op kunt rekenen? Een telefoonverzekering.

Wil je niet zelf de kosten van reparatie of diefstal betalen, maar vertrouwen op een verzekeraar? En ook geen zorgen maken over mogelijke risico’s? Met een iPhone 14 Pro (Max) verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Deze verzekeraars bieden een verzekering aan waarmee je de iPhone 14 Pro (Max) kunt verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 14 Pro (Max) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 14 Pro (Max) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie