iPhone 14 (Plus)

iphone 14
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 14 (Plus) verzekering

De nieuwste iPhone van 2022 is de iPhone 14. Samen met het Plus-model is de iPhone 14 het instapmodel voor iedereen die niet de hoofdprijs wil betalen voor een iPhone. Maar ondanks dat de iPhone 14 (Plus) niet het duurste model is, kan niemand ontkennen dat het nog steeds een prijzige telefoon is. Met een adviesprijs van meer dan duizend euro is elke iPhone een waardevol bezit. Daarom hoop je dat er niets mee gebeurt: geen schade, geen diefstal of iets vergelijkbaars. Alleen is dat nooit te voorkomen.

Of je de iPhone 14 (Plus) nu met een abonnement en maandelijkse afbetaling koopt of het volledige bedrag ineens betaalt: het is een flink bedrag. Om jezelf in te dekken tegen de mogelijke risico’s – zoals schermschade en diefstal – kun je een telefoonverzekering overwegen. Met zo’n verzekering ben jij niet degene die opdraait voor de kosten, maar de verzekeraar. In ruil voor een vast bedrag per maand hoef je je geen zorgen te maken.

Wil je niet zelf de kosten van reparatie of diefstal betalen? Wil je je geen zorgen maken over mogelijke risico’s? Met een iPhone-verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Deze verzekeraars bieden een verzekering aan waarmee je de iPhone 14 (Plus) kunt verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone 14 (Plus) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone 14 (Plus) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie