iPhone 7 Plus

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 7 Plus verzekering

De iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6S Plus. Het grote toestel met een 5,5 inch display heeft beschermende materialen in de behuizing waardoor het niet snel beschadigd raakt. Van de verschillende kleuren iPhone raakt de gitzwarte iPhone 7 Plus het snelst beschadigd. Het gaat dan met name om krassen. Gezien de onderdelen en de technieken die Apple heeft toegepast is het waarschijnlijk het sterkste iPhone model dat ooit gemaakt is. Het toestel heeft zelfs een IP67 certificatie waardoor het volledig en tot de hoogste graad stofdicht is en hiernaast ondergedompeld kan worden in water. Dit zorgt ervoor dat waterschade minder snel voorkomt maar het kan niet volledig uitgesloten worden. Waterschade is echter niet het enige risico. Diefstal, vallen en stoten veroorzaken zelfs nog veel vaker schade aan een smartphone. Gezien de hoge waarde van de iPhone 7 Plus is het een populaire smartphone onder dieven. Met een verzekering voor de iPhone 7 Plus is het mogelijk dit risico te dekken. De kosten van de reparatie of vervanging van de smartphone worden dan door de verzekeraar vergoed. Een iPhone 7 Plus verzekering is af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone 7 Plus”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone 7 Plus gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone 7 Plus verzekerd.
Bekijk premie