iPhone 7

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 7 verzekering

De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6S. Het toestel met 4,7 inch display is de sterkste iPhone die Apple ooit ontwikkeld heeft. Het in september 2016 gelanceerde model beschikt als eerste iPhone in de historie van Apple over een IP67 certificatie. Dit betekent dat de smartphone goed tegen water en stof kan. Water dringt niet snel naar binnen door de verbeteringen die Apple heeft toegepast en de stofbestendigheid heeft zelfs de hoogste rating gekregen. Een IP 67 certificatie betekent letterlijk “dompeldicht” waarbij het toestel een incidentele onderdompeling overleeft. Hiernaast is toestel volledig stofdicht waardoor er geen schade door stof mogelijk is. Dit klinkt allemaal goed maar iedereen weet dat een smartphone altijd defect kan raken. Bij een iPhone gaat het hiernaast om een aanzienlijk bedrag wat er voor betaald is waardoor een vervanging niet voor iedereen betaalbaar is. Om deze redenen zijn verzekeringen voor de iPhone razend populair. Een verzekering voor de iPhone 7 zorgt ervoor dat je gedekt bent tegen risico’s die altijd aanwezig zijn. Hoe goed je ook op je nieuwe iPhone 7 let; ongetwijfeld zal het toestel een keer uit je hand of broekzak glijden. Dan is het maar te hopen dat het deze val overleeft. De schade die zich in deze situaties voordoet wordt door de iPhone 7 verzekering vergoed. Een verzekering voor de iPhone 7 met een passende dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

iPhone 7
4.5 (90%) 6 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone 7”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je iPhone 7 verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de iPhone 7 verzekering.
Bekijk premie