iPhone 8 (Plus)

iPhone 8
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone 8 (Plus) verzekering

De iPhone 8 en 8 Plus: twee van de drie iPhone modellen voor het jaar 2017. Als je één van deze nieuwe Apple smartphones gekocht hebt dan wil je niet dat er iets mee gebeurt. De iPhone 8 (Plus) is bestand tegen stof en water en heeft daar zelfs een certificatie voor maar dat betekent niet dat er helemaal geen waterschade mogelijk is. Als je de smartphone per ongeluk in een diepe rivier laat vallen dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat er schade ontstaat. Natuurlijk is dit niet het enige risico dat je loopt met de nieuwe iPhone 8. De kans op schade is altijd aanwezig; niet alleen scherm maar ook andere onderdelen kunnen stuk gaan. Een smartphone in deze prijsklasse is gewild en daarom is er altijd het risico op diefstal. Als je de smartphone niet verzekerd hebt dan ben je het toestel kwijt en moet je een vervanging zelf betalen. Hetzelfde geldt voor val- en stootschade. De standaard dekking van de garantie is niet voldoende en alle kosten voor de reparatie zijn voor eigen rekening. Als je deze risico’s niet wilt lopen dan kan een telefoonverzekering voor de Apple smartphone uitkomst bieden. Er zijn in Nederland nog maar enkele verzekeraars over die een verzekering voor de iPhone 8 (Plus) aanbieden. Dat zijn de volgende verzekeraars.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone 8 (Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone 8 (Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone 8 (Plus) verzekerd.
Bekijk premie