iPhone SE (2022)

iphone se 2022 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone SE (2022) verzekering

Het is de nieuwste iPhone met een 4.7-inch scherm: de iPhone SE, maar dan de 2022-versie. Na een tweetal jaren met alleen ‘grote’ smartphones kwam Apple dan opeens weer op de proppen met een kleinere versie. Dit kleinere model heeft niet alleen een kleiner formaat, ook de prijs is een stuk lager dan gebruikelijke adviesprijzen. Maar zoals iedereen begrijpt heeft dit ook een nadeel.

Een van de nadelen is dat de iPhone SE (2022) niet zo goed beschermd is tegen stof en water als de iPhone 13-modellen. Het toestel houdt het wel even vol onder water, maar niet zo lang als de duurdere modellen. En ook kan het niet zo diep onder water gehouden worden als de andere modellen. Hetzelfde geld voor het type glas dat minder sterk is dan die van de andere modellen. Het risico op schade is groter en daardoor kun je gaan denken aan manieren om de risico’s te verkleinen.

Een verzekering voor de iPhone SE (2022) dekt je tegen allerlei vormen van schade. Ben je niet bereid bent om deze risico’s te lopen? Dan is er een telefoonverzekering die je zorgen wegneemt. Een verzekering voor de iPhone SE (2022) kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen risico’s zoals een kapot scherm of diefstal. Een iPhone SE (2022) verzekering sluit je direct via het internet af. Deze verzekeraars verzekeren de Apple-telefoon.

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je iPhone SE (2022) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je iPhone SE (2022) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie