iPhone X

iphone x verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone X verzekering

De iPhone X is het unieke, speciale en dure model van de iPhone toestellen die in 2017 nieuw zijn. Om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren heeft Apple dit geavanceerde model gecreëerd. Hoewel de mogelijkheden bijna eindeloos zijn betaal je voor de iPhone X meer dan voor andere 2017 modellen. Met een hoog prijskaartje en de titel “duurste iPhone ooit” is het slim dat je kijkt naar manieren om deze iPhone te verzekeren. Het apparaat heeft misschien een IP68 certificatie waardoor je je niet snel zorgen hoeft te maken over water en stof maar iedereen weet dat dit slechts twee risico’s zijn. Wat als je nieuwe iPhone X gestolen wordt of je raakt het toestel kwijt? Zonder verzekering draai je zelf op voor de kosten van vervanging. Dit geldt ook als je de smartphone laat vallen tijdens het fietsen of als het van de bank glijdt en stuk gaat. Wil je het risico lopen of dek je jezelf in met een verzekering? Dat is de afweging die je moet maken. Met een iPhone X verzekering kun je je tegen dit soort risico’s verzekeren. Diefstal, verlies, schade; het kan allemaal door een verzekering gedekt worden. Een verzekering voor de iPhone X met een passende dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

3.5
04

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone X”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone X gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone X verzekerd.
Bekijk premie