iPhone XR

iphone xr verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone XR verzekering

De iPhone XR is de “goedkope” iPhone voor het jaar 2018. Hoewel het toestel de laagste prijs heeft van de nieuwe iPhones is het nog altijd goed voor ruim 750 euro ten tijde van de release. Als je deze iPhone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het stuk gaat; of het je eigen schuld is of niet. In veel gevallen hoef je niet te rekenen op de garantie en draai je zelf volledig op voor alle kosten. Of het nu verlies van het toestel is of een diefstal van je iPhone XR; dit risico kun je uitsluiten met een telefoonverzekering voor de iPhone XR. Smartphones die je vandaag de dag koopt, zoals de iPhone XR, kunnen tegen een stootje. Over het algemeen zijn ze sterker dan ooit maar schade ligt altijd op de loer. Het valt nooit volledig uit te sluiten. Met de telefoonverzekering kun je je voor verschillende risico’s indekken waardoor de schade en diefstal vergoed wordt door de verzekeraar. Dat is wel zo fijn als je weet dat een reparatie of vervanging van de iPhone XR al snel vele honderden euro’s kost. Als extra kun je de iPhone XR ook nog verzekeren tegen risico’s zoals waterschade en diefstal. Een iPhone XR verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone XR”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone XR gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone XR verzekerd.
Bekijk premie