iPhone XS (Max)

iphone xs
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

iPhone XS (Max) verzekering

De nieuwe eigenaar geworden van de iPhone XS of XS Max? Dan is in ieder geval zeker dat je er een behoorlijk bedrag voor betaald hebt. Of je hebt een abonnement afgesloten met een fors krediet. Wat je in geen geval wilt is dat je te maken krijgt met verlies, diefstal of schade. De iPhone XS en XS Max zijn voorzien van het sterkste type glas, IP68 codering waardoor het beschermd is tegen water en stof maar dit betekent niet dat de toestellen niet kapot kunnen. Hoewel er alles aan gedaan is om schade te voorkomen en op te vangen is het jammer genoeg altijd mogelijk.

Wat je ook doet, het is niet verkeerd om al vroegtijdig te kijken naar een manier om de nieuwe 2018 iPhone te verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet is je nieuwe iPhone rijp voor de sloop. Als je geluk hebt dan sta je voor een dure reparatie. Mocht de smartphone kapot gaan en het is te wijten aan Apple dan valt het onder de wettelijke garantie. In de praktijk gebeurt dat niet zo vaak en ontstaat de meeste schade door vallen en stoten. Bijvoorbeeld, je legt de iPhone XS (Max) op een stoel en zonder dat je het door hebt ga je erop zitten en breekt het toestel door midden. Nu zal dit in de praktijk niet snel gebeuren maar zo zijn er verschillende risico’s waar je mee te maken krijgt. Met een telefoonverzekering voor de iPhone XS (Max) kun je je indekken tegen dit soort risico’s. De verzekeraars die smartphones van Apple verzekeren zijn de volgende:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “iPhone XS (Max)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een iPhone XS (Max) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je iPhone XS (Max) verzekerd.
Bekijk premie