LG G6

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG G6 verzekering

De LG G6 is de opvolger van de modulaire LG G5. Voor LG is de G6 het belangrijkste model met de beste specificaties. Dit is ook terug te zien in de prijs van de smartphone. Het is een “dure” telefoon in de zin dat het niet eenvoudig te vervangen is als het kapot gaat. Bij iedere telefoon die niet makkelijk vervangbaar is door de hoge aankoopprijs wordt over het algemeen een smartphone verzekering aangeraden. Het is natuurlijk niet verplicht maar als je het geld niet hebt om een nieuwe smartphone te kopen dan loop je een risico om niet te kunnen bellen. Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de LG G6 is de smartphone niet volledig beschermd tegen alle denkbare risico’s. Dit hoort nu eenmaal bij een smartphone met een groot display en een dunne behuizing. Met een telefoonverzekering kun je je voor diverse risico’s indekken waardoor schade vergoed wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de LG G6 volledig vervangen wordt. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de telefoon verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een LG G6 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG G6”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG G6 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG G6 verzekerd.
Bekijk premie