LG G7 ThinQ

lg g7 thinq verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG G7 ThinQ verzekering

De nieuwe eigenaar geworden van de LG G7 ThinQ of ben je van plan om deze 6.1 inch smartphone te kopen? Wat je ook doet, het is niet verkeerd om al vroegtijdig te kijken naar een manier om de smartphone te verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet draai je zelf op voor de volledige kosten van vervanging of prijzige reparatie. Mocht de smartphone kapot gaan en het is te wijten aan de fabrikant dan valt het onder de wettelijke garantie. In de praktijk gebeurt dat niet meer zo vaak en ontstaat de meeste schade door eigen toedoen. Bijvoorbeeld, je legt de G7 ThinQ op de bank en zonder dat je het door hebt ga je erop zitten en breekt het toestel in tweeën. Dit zal in de praktijk niet snel gebeuren maar deze vormen van schade liggen altijd op de loer. Met een telefoonverzekering voor de LG G7 ThinQ kun je je indekken tegen dit soort risico’s. De verzekeraars die smartphones van LG verzekeren zijn de volgende:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG G7 ThinQ”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG G7 ThinQ gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG G7 ThinQ verzekerd.
Bekijk premie