LG G8 ThinQ

lg g8 thinq verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG G8 ThinQ verzekering

Als de trotse eigenaar van een splinternieuwe LG G8 ThinQ ben je als de dood dat er iets mee gebeurt. Kleine krasjes zijn het probleem waarschijnlijk niet, maar wel de onverwachte schade waardoor het toestel niet meer (normaal) te gebruiken is. Stel, je laat je nieuwe LG G8 vallen op de steenharde vloer van je appartement. Het glanzende 6.1 inch scherm met de uiterst levendige kleuren is van het ene op het andere moment verandert in een zwart spinnenweb. De barsten lopen van rand tot rand en als je het ter reparatie wegbrengt kom je erachter dat het best veel geld kost. Hoe kun je dat nu voorkomen? Precies voor deze situaties is er de LG G8 verzekering; voor alle situaties die zich onverwacht voordoen en je geld kosten. Als de schade binnen de dekking valt, zoals bijvoorbeeld vallen, stoten of diefstal, dan draait de verzekeraar op voor de kosten. Of dat nu een reparatie of vervanging is. De verzekeraars die smartphones van LG verzekeren zijn de volgende:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG G8 ThinQ”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG G8 ThinQ gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG G8 ThinQ verzekerd.
Bekijk premie