LG Stylus 2

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG Stylus 2 verzekering

De LG Stylus 2 is een toestel dat door de grootte onder de categorie phablets valt. Dit komt door het 5.7 inch grote display. De phablet heeft ook een stylus waarmee het toestel bediend kan worden. Door het grote display is de kans op barsten en schade groter. Het gaat om versterkt glas dat gebruikt is maar dat betekent niet dat het onbreekbaar is. Interne gebreken die zich voordoen tijdens de garantieperiode worden vergoed door de fabrikant maar dit geldt niet voor andere vormen van schade zoals barsten in het display, diefstal en andere ongelukken. Deze risico’s kunnen verzekerd worden met een verzekering voor de LG Stylus 2. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de LG Stylus 2.

LG Stylus 2
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG Stylus 2”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG Stylus 2 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe LG Stylus 2 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG Stylus 2 verzekerd.
Bekijk premie