LG V30

lg v30 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG V30 verzekering

De LG V30 is een nieuwe smartphone op de Nederlandse markt. Als je deze smartphone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het kapot gaat; of het je eigen schuld is of niet. In veel gevallen valt schade niet onder de garantie en draai je zelf op voor de kosten. Dit risico kun je uitsluiten met een telefoonverzekering voor de V30 van LG. De smartphones die je vandaag de dag koopt kunnen tegen een stootje en zijn over het algemeen sterker dan ooit maar schade ligt altijd op de loer. Met de telefoonverzekering kun je je voor verschillende risico’s indekken waardoor de schade vergoed wordt door de verzekeraar. Dat is wel zo fijn als je weet dat een vervanging van het toestel al snel vele honderden euro’s kost. Als extra kun je het toestel ook nog verzekeren tegen risico’s zoals waterschade en diefstal. Een LG V30 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG V30”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG V30 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG V30 verzekerd.
Bekijk premie