LG V30

lg v30 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG V30 verzekering

De LG V30 is een nieuwe smartphone op de Nederlandse markt. Als je deze smartphone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het kapot gaat; of het je eigen schuld is of niet. In veel gevallen valt schade niet onder de garantie en draai je zelf op voor de kosten. Dit risico kun je uitsluiten met een telefoonverzekering voor de V30 van LG. De smartphones die je vandaag de dag koopt kunnen tegen een stootje en zijn over het algemeen sterker dan ooit maar schade ligt altijd op de loer. Met de telefoonverzekering kun je je voor verschillende risico’s indekken waardoor de schade vergoed wordt door de verzekeraar. Dat is wel zo fijn als je weet dat een vervanging van het toestel al snel vele honderden euro’s kost. Als extra kun je het toestel ook nog verzekeren tegen risico’s zoals waterschade en diefstal. Een LG V30 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

LG V30
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG V30”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je LG V30 verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de LG V30 verzekering.
Bekijk premie