LG V40 ThinQ

lg v40 thinq verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG V40 ThinQ verzekering

De LG V40 ThinQ is een smartphone in de premium V-serie. Als je deze LG smartphone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het beschadigd raakt, of nog erger, volledig onbruikbaar wordt of gestolen. Met een beetje “geluk” valt de schade die zich voordoet onder de garantie maar in de meeste situaties in dit jammer genoeg niet het geval. Stel je laat het toestel uit je handen glijden waarna het op de grond valt. Op de garantie hoef je dan niet te rekenen. Een reparatie voor eigen rekening is het gevolg. Dit risico kun je uitsluiten met een telefoonverzekering voor de LG V40 ThinQ. De moderne smartphones van LG kunnen tegen een stootje maar schade ligt altijd op de loer. Dat weet iedereen die een smartphone gebruikt. Met de LG V40 ThinQ telefoonverzekering kun je je voor diverse risico’s indekken waardoor de schade vergoed wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de LG V40 ThinQ vervangen wordt door een nieuw model. Als extra kun je het toestel ook nog verzekeren tegen risico’s zoals waterschade en diefstal. Een LG V40 ThinQ verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG V40 ThinQ”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG V40 ThinQ gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG V40 ThinQ verzekerd.
Bekijk premie