LG X screen

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

LG X screen verzekering

De LG X Screen is een nieuwe smartphone in het assortiment van LG. Het toestel is in februari 2016 gepresenteerd door het Zuid-Koreaanse bedrijf. De smartphone heeft een unieke combinatie van twee displays. De smartphone heeft een groot display van 4,93 inch maar ook een klein display erboven. Net zoals bij alle andere smartphones kunnen de displays onbruikbaar worden door vallen of stoten. Gelukkig kun je de LG X Screen verzekeren tegen dit soort risico’s. Hetzelfde geldt voor diefstal of het verlies van de smartphone. Een telefoonverzekering dekt al deze risico’s. De onderstaande verzekeraars bieden verzekeringen aan voor de LG X Screen.

LG X screen
4.5 (90%) 2 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LG X screen”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een LG X screen gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe LG X screen verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je LG X screen verzekerd.
Bekijk premie