Motorola Moto E3

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto E3 verzekering

De Motorola Moto E3 is een 5 inch smartphone dat door Motorola, nu in handen van Lenovo, ontwikkeld is. De adviesprijs van de Moto E3 is slechts 129 euro waardoor het niet voor iedereen nodig is om het toestel te verzekeren. Bij een smartphone met deze verkoopprijs wordt een verzekering meestal niet aanbevolen. De Moto E3 heeft een display van Corning Gorilla Glass 3 waardoor het niet zo snel stuk gaat. Dit is niet het nieuwste type glas van Corning maar alsnog is het veel sterker dan regulier glas. De smartphone heeft hiernaast een coating waardoor het beter bestand is tegen spatwater. Dit betekent niet dat het toestel onderwater gebruikt kan worden maar druppels op het toestel door regen zal niet snel voor schade zorgen. Door de lage prijs van het toestel en de beschermende factoren ligt een telefoonverzekering niet voor de hand. Mocht je toch geen risico willen lopen dan is een verzekering voor de Motorola Moto E3 beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Motorola Moto E3
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto E3”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Motorola Moto E3 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Motorola Moto E3 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Klikzeker 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Motorola Moto E3 verzekerd.
Bekijk premie