Motorola Moto E3

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto E3 verzekering

De Motorola Moto E3 is een 5 inch smartphone dat door Motorola, nu in handen van Lenovo, ontwikkeld is. De adviesprijs van de Moto E3 is slechts 129 euro waardoor het niet voor iedereen nodig is om het toestel te verzekeren. Bij een smartphone met deze verkoopprijs wordt een verzekering meestal niet aanbevolen. De Moto E3 heeft een display van Corning Gorilla Glass 3 waardoor het niet zo snel stuk gaat. Dit is niet het nieuwste type glas van Corning maar alsnog is het veel sterker dan regulier glas. De smartphone heeft hiernaast een coating waardoor het beter bestand is tegen spatwater. Dit betekent niet dat het toestel onderwater gebruikt kan worden maar druppels op het toestel door regen zal niet snel voor schade zorgen. Door de lage prijs van het toestel en de beschermende factoren ligt een telefoonverzekering niet voor de hand. Mocht je toch geen risico willen lopen dan is een verzekering voor de Motorola Moto E3 beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Motorola Moto E3
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto E3”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Motorola Moto E3 verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Motorola Moto E3 verzekering.
Bekijk premie