Motorola Moto G 4th Gen

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto G 4th Gen verzekering

De Motorola Moto G 4th Gen is het nieuwste model van de Motorola Moto G serie. Het nieuwe model heeft een plastic behuizing met metalen delen. Het display is 5,5 inch groot waardoor het in de categorie phablets valt. Zoals met iedere smartphone met een groot display is er altijd het risico op schade aan het scherm. Er kunnen barsten en krassen ontstaan waardoor het gerepareerd moet worden. Dit valt niet onder de garantie. Door de grootte is het toestel ook minder makkelijk te bedienen waardoor het sneller uit de hand valt. Stoten en vallen wordt vergoed door een telefoonverzekering. Al deze risico’s en meer kunnen verzekerd worden met een verzekering voor de Moto G 4th Gen. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Motorola Moto G 4th Gen.

Motorola Moto G 4th Gen
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto G 4th Gen”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Motorola Moto G 4th Gen verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Motorola Moto G 4th Gen verzekering.
Bekijk premie