Motorola Moto G 4th Gen

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto G 4th Gen verzekering

De Motorola Moto G 4th Gen is het nieuwste model van de Motorola Moto G serie. Het nieuwe model heeft een plastic behuizing met metalen delen. Het display is 5,5 inch groot waardoor het in de categorie phablets valt. Zoals met iedere smartphone met een groot display is er altijd het risico op schade aan het scherm. Er kunnen barsten en krassen ontstaan waardoor het gerepareerd moet worden. Dit valt niet onder de garantie. Door de grootte is het toestel ook minder makkelijk te bedienen waardoor het sneller uit de hand valt. Stoten en vallen wordt vergoed door een telefoonverzekering. Al deze risico’s en meer kunnen verzekerd worden met een verzekering voor de Moto G 4th Gen. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Motorola Moto G 4th Gen.

Motorola Moto G 4th Gen
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto G 4th Gen”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Motorola Moto G 4th Gen gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Motorola Moto G 4th Gen verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Klikzeker 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Motorola Moto G 4th Gen verzekerd.
Bekijk premie