Motorola Moto G Plus 4th Gen

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto G Plus 4th Gen verzekering

De Motorola Moto G Plus 4th Gen is één van de twee nieuwe Moto G modellen die in mei 2016 op de markt gebracht zijn. De Moto G4 Plus is de duurdere versie van de twee modellen. Het toestel heeft een plastic behuizing met metalen gedeelten. Het scherm heeft een aanzienlijke grootte van 5,5 inch. Met dit formaat is het risico op schade aan het scherm groter. Deze schade valt niet onder de garantie op een smartphone. Het toestel is ook aardig groot waardoor het sneller uit de hand valt. De schade die hierdoor veroorzaakt wordt kan vergoed worden door een telefoonverzekering. Met deze verzekering voor de Moto G Plus 4th Gen ben je tegen nog meer risico’s gedekt. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Motorola Moto G Plus 4th Gen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto G Plus 4th Gen”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Motorola Moto G Plus 4th Gen gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Motorola Moto G Plus 4th Gen verzekerd.
Bekijk premie