Motorola Moto G5 (Plus)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto G5 (Plus) verzekering

De keuze gemaakt voor de Motorola Moto G5 of de G5 Plus versie? Een uitstekende keuze als je niet de hoofdprijs wilt betalen maar toch wilt genieten van een smartphone met kwaliteitsonderdelen. De smartphones van Motorola hebben beiden een groot display, van 5 of 5.2 inch, dat over het sterke Gorilla Glass 3 beschikt. Met dit versterkte glas krijg je minder snel te maken met krassen in het scherm of barsten maar het betekent niet dat het onverwoestbaar is. Voor dit soort risico’s draai je zelf op voor de reparatiekosten maar dat hoeft niet als je een telefoonverzekering neemt. Een verzekering voor de Moto G5 smartphone is op ieder moment online af te sluiten. De dekking verschilt per verzekeraar maar meestal is vallen en stoten verzekerd en is het ook mogelijk om diefstal te verzekeren. Vanzelfsprekend is de premie hoger naarmate meer risico’s gedekt worden door de verzekering. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Moto G5 en Moto G5 Plus.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto G5 (Plus)”

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Motorola Moto G5 (Plus) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Motorola Moto G5 (Plus) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie
 

verzekeruzelf 

Verzekeruzelf Inboedelverzekering

Met Buitenhuisrisico meeverzekerd is je Motorola Moto G5 (Plus) ook buiten de woning verzekerd door de inboedelverzekering.
Bekijk premie